Najlepšie zmluvné servisy

01.06.2015 07:30

ALLIANZ - SLOVENSKÁ POISŤOVŇA VYHODNOCUJE: NAJLEPŠIE ZMLUVNÉ SERVISY

 

Záujmom každého motoristu je zvoliť si vhodné a spoľahlivé poistenie svojho vozidla. V Allianz - Slovenskej poisťovni má svoje auto poistené každý tretí Slovák. V nepríjemnej situácii, akou je napríklad dopravná nehoda, sa jej klienti môžu spoľahnúť na širokú sieť približne 600 slovenských zmluvných servisov. Allianz - SP každý štvrťrok vyhodnocuje štatistické ukazovatele vzájomnej spolupráce s nimi a každý rok aj rebríček najlepších zmluvných servisov, čo umožňuje neustále zlepšovanie sa a posúvanie kvality servisných služieb na vyššiu úroveň. Navyše, od začiatku budúceho roka sa vyhodnotenie Top servis zlučuje s prestížnymi anketami Autoopravár a Autoservis, ktoré už 18 rokov vyhlasujú Allianz - SP spolu s Cechom predajcov a autoservisov SR a časopisom Auto magazín.

TOP SERVIS

Na základe dosiahnutých výsledkov vo vyhodnocovaní Semafor od Allianz - Slovenskej poisťovne je každoročne ocenených 25 najlepších zmluvných servisov, ktoré získajú certifikát kvality služieb Top servis. V najlepších servisoch sú ocenené tímy aj jednotlivci. Odovzdaním certifikátov sa to však nekončí. Neustále zlepšovanie kvality služieb a vzájomnej spolupráce je pre Allianz - SP prioritou. Každoročne preto pozýva približne 200 najlepších zmluvných servisov na regionálne konferencie, kde prostredníctvom otvorenej diskusie a rôznych podujatí spoločne prichádzajú na nové vylepšenia.

NAJLEPŠÍ Z NAJLEPŠÍCH

V roku 2014 sa v Semafore do skupiny najlepších prebojovalo 63 z 580 zmluvných servisov s komplexnými klientskymi službami a ďalších 163 sa im tesne priblížilo. Hodnotenie servisov pozostáva z rôznych kritérií a počet tých, ktorých služby sú vysoko kvalitné, je dôkazom toho, že strategické partnerstvo v zmluvnej spolupráci so servismi dnes jasne určuje klient poisťovne. Na konferencii najlepších 25 servisov Top Servis boli ocenení prví traja prijímací technici z nasledovných servisov. Najlepšieho prijímacieho technika má servis Dunauto DS v Dunajskej Strede, druhé miesto obsadil Motor-Car Trenčín a na treťom mieste skončil Fridrich Bors OPRAVA AUTOMOBILOV, Vojtechovce.

SPOJENIE DVOCH ZNAČIEK

Odborné motoristické časopisy Auto magazín a ProfiAuto spolu s Allianz - Slovenskou poisťovňou a Cechom predajcov a autoservisov SR už 18 rokov vypisujú celoslovenskú súťaž o najlepšieho auto-opravára a najlepší autoservis roka. Aj cieľom tejto súťaže je motivovať odborných pracovníkov a manažment autoservisov k zlepšovaniu kvality a rozširovaniu portfólia servisných služieb. Zároveň pomáha k zvyšovaniu dôvery motoristov v tieto služby. Od začiatku roka 2016 sa vyhlasovanie spája s vyhodnocovaním Top servis a vzniká tak najvýznamnejšie oceňovanie autoservisov a autoservisných profesií na Slovensku.