Asistencia Lady

30.09.2015 15:10

Vy len jazdite! Na všetko ostatné tu je nová asistenčná služba Lady Assistance.

 

• Asistencia Lady poskytuje pomoc pri zabuchnutých kľúčoch či výmene paliva

• V prípade defektu operátori zariadia výmenu pneumatiky 

• Produkt Lady sa dá dojednať k PZP od 1. novembra 2014

 

Vždy je dobré mať poruke spoľahlivú asistenčnú službu, ktorá sa o vás na cestách postará aj v neočakávaných situáciách. Obzvlášť vtedy, ak nepatríte medzi praktických a zručných motoristov a výmena pneumatiky či zamrznuté zámky vás donútia ísť autobusom. Allianz – Slovenská poisťovňa priniesla tento rok na slovenský poistný trh novinku v oblasti technickej asistencie. Lady Assistance je prvou asistenčnou službou, ktorá motoristom ponúka balík nadštandardných služieb v rozsahu, aký u nás ešte nebol.

 

Nová Lady od Allianz – SP

Od 1. novembra 2014 Allianz – Slovenská poisťovňa pre majiteľov vozidiel do 3 500 kg ponúka okrem súčasnej asistencie Štandard novú asistenciu Lady, ktorá poskytuje širšie asistenčné krytie. Lady Assistance znamená viac starostlivosti a rýchlu pomoc na ceste v situáciách, kedy si klienti nevedia dať rady. Na službu sa môžu spoľahnúť aj v prípade zabuchnutých alebo stratených kľúčov.

 

Nadštandardné krytie, väčšia pomoc

Produkt Lady Assistance je pripravený motoristom vyriešiť akékoľvek starosti; od doplnenia paliva, cez príchod cestnej služby, opravu vozidla na mieste, až po odtiahnutie vozidla či zabezpečenie ubytovania v núdzi. „Nová asistenčná služba je rozšírením našej súčasnej, klientmi dávno overenej asistencie. Okrem služieb, na ktoré sú už zvyknutí, im Lady Assistance pomôže vyriešiť starosti s výmenou pneumatiky po defekte, naštartovaním zamrznutého motora či spojazdnením vozidla pri zámene alebo nedostatku paliva,“ hovorí Andrea Leskovská, riaditeľka odboru manažmentu produktov v Allianz – SP.

 

Nechajte problémy na iných

Pracovníci nadštandardnej technickej podpory vedia pomôcť aj so zamrznutými zámkami, batériou alebo brzdami, môžu zaslať majiteľovi náhradné diely vymenené po nehode alebo poruche a rovnako tak poskytnúť komplexné administratívno-informačné služby, vrátane dopravného servisu a poradenstva pri autonehode. Klienti sa tak nemusia strachovať, že v prípade poruchy budú musieť bezmocní nechať auto odstavené na diaľnici a na vlastné náklady zabezpečiť odtiahnutie či opravu.